Superbike Világbajnokság Franciaország, Magny Cours
06-08.09.2024 (Előzetes dátum)

World SBK jegy vásárlás a Magny-Cours-i, (Franciaország) versenyre. Superbike jegyek már 75 €-tól. Hivatalos SBK-jegyek és árak. Hazai jegyiroda.

VIP - SBK HOSPITALITY PROGRAMME - Jegyvásárlás

Az SBK HOSPITALITY PROGRAMME önmagában nem csak egy fogalom, hanem egy életstílus is. Élje meg a Paddock élményt hozzánk hasonlóan, SBK módon. A PROGRAMME valódi referenciaként szolgál minden magánszemély és cég számára, akik igazi rajongói az SBK Superbike világbajnokságnak.

Az SBK HOSPITALITY PROGRAMME két indítványon alapul: az SBK CLUB-on és az SBK EXECUTIVE LOUNGE-on.

Vendéglátóegységeink a pályák főépületeiben helyezkednek el és páratlan élményt nyújtanak csoportok és VIP vendégek számára is.

A minőség egy új szintjére emelkedett vendéglátás most tökéletes lehetőséget nyújt cégek és magánszemélyek számára egyaránt, hogy előkelőkörnyezetben mutathassák meg magukat.

Az SBK CLUB lehetőséget biztosít asztalfoglalásra egy a többi vendég/cég számára fenntartott területen, egy felettébb kényelmes, minőségi környezetben, hogy Ön magába szívhassa az igazi SBK hangulatot.Élvezze a minőségi szolgáltatást!Kapjon értéket a pénzéért cserébe!

SBK CLUB

o egész napos vendéglátás 9-től 17 óráig csak vasárnap vagy szombaton és vasárnap
o színvonalas reggeli, ebéd, délutáni rágcsa és italbár szolgáltatás
o egész hétvégére szóló Paddock belépő
o boxutcalátogatás szombaton és vasárnap (az InfrontMotor Sports fenntartja magának a jogot, hogy a boxutcalátogatás időpontját módosítsa)
o élő TV közvetítés
o minden 4 vendég számára 1 parkoló jegy
o üdvözlő levél, pályatérkép, programismertető
o hivatalos rendezvény program
o hosstess szolgáltatás

sbk_hospitality_1.2_250 sbk_hospitality_2_250

sbk_hospitality_4_250 sbk_hospitality_3_250