MotoGP Grand Prix San Marino
2020.09.11-13.

TICKET SALES IS SUSPENDED BASED ON THE REQUEST OF THE ORGANIZER OF THE GRAND PRIX. WE WILL INFORM OUR CLIENTS IF THE RACE IS CANCELLED OR HELD WITHOUT AUDIENCE.

Péntek

09:15 - 09:55 40 min. 125cc Free Practice 1
10:10 - 10:55 45 min. MotoGP Free Practice 1
11:10 - 11:55 45 min. Moto2 Free Practice 1

13:15 - 13:55 40 min. 125cc Free Practice 2
14:10 - 14:55 45 min. MotoGP Free Practice 2
15:10 - 15:55 45 min. Moto2 Free Practice 2

Szombat

09:15 - 09:55 40 min. 125cc Free Practice 3
10:10 - 10:55 45 min. MotoGP Free Practice 3
11:10 - 11:55 45 min. Moto2 Free Practice 3

13:00 - 13:40 40 min. 125cc Qualifying Practice
13:55 - 14:55 45 min. MotoGP Qualifying Practice
15:10 - 15:55 60 min. Moto2 Qualifying Practice

Vasárnap

08:40 - 09:00 20 min. 125cc Warm Up
09:10 - 09:30 20 min. Moto2 Warm Up
09:40 - 10:00 20 min. MotoGP Warm Up

11:00  125cc Race
12:15  Moto2 Race
14:00  MotoGP Race

Figyelem: A fenti program tájékoztatási céllal került fel oldalunkra. A fenti menetrendet a verseny szervezői előzetes értesítés nélkül, saját hatáskörükben jogosultak módosítani. Kérjük ennek megfelelően a fenti időbeosztást mint tervezet használják. Amennyiben szüksége van a nagydíj programjának legfrissebb változatára kérjük keressen meg minket a az info@mygpticket.com e-mail címen.

A táblázatban szereplő időpontok a helyi idő (verseny helyszíne) szerint kerültek bemutatásra.