MotoGP Grand Prix Franciaország
TBD

A MOTOGP FRANCIA NAGYDÍJ ELHALASZTÁSRA KERÜLT. MINDEN ÜGYFELÜNKET E-MAILBEN FOGJUK TÁJÉKOZTATNI HA TOVÁBBI INFORMCÁIÓT KAPTUNK A VERSENY SZERVEZŐJÉTŐL AZ ÚJ IDŐPONTRÓL, A JEGYEK ÁTFOGLALÁSÁRÓL VAGY TÖRLÉSÉRŐL. KÖSZÖNJÜK TÜRELMÜKET.

Jegyértékesítés vége: 2020.05.02, 03:00

Fizetés kizárólag bankkártyával.

Szállodafoglalás

 

Közvetlen kapcsolatunk az egyik vezető online szállásfoglalási irodával lehetővé teszi, hogy szállodáját Le Mansban a hotel gombra kattintással lefoglalhassa.


Jelenleg több, mint 20 szállodát tudunk ajánlani Le Mansban a legolcsóbbtól a luxus kategóriáig, továbbá több, mint 200 szálloda található Le Mans 100 km-es körzetében.


Utazási információk


A Le Manshoz legközelebb eső nemzetközi repülőtér Párizsban van.


Le Mans minden irányból könnyen megközelithető gépkocsival. Az út Párizsból, Nantes-ból és Rennes-ből, valamint Bordeaux-ból 2 órát, 1 óra 40 percet és 4 órát vesz igénybe. Párizsból az A11 autópályán haladva a Sortie 9 Le Mans Sud kijáraton keresztül a N226 számú úton lehet a ringet megközeliteni, de választható az A28 a Sortie 23 Le Mans Z.I. Sud kijáratnál való letéréssel.


Utazhatunk a helyszinre a TGM szupergyors-vonattal is, Párizsból, Rennes-ből,Lyonból,Nantes-ból, Lille-ből, Marseille-ből, Grenoble-ból, Brüsszelből, vagy Londonból.