MotoGP Grand Prix Németország
16-18.06.2023 (Előzetes dátum)

Erre a versenyre elektronikus jegyet küldünk PDF formátumban. Szállítási költség nem kerül felszámításra.

A VIP jegyeket futárszolgálattal küldjük.

Információk a versenypályáról

 

A Motorrad Grand Prix Deutschland futam megrendezésére a Sachsenringen kerül sor, közel Chemnitzhez, mintegy 40 km-re Lipcsétől, déli irányban, Németországban, a hires MZ motorkerékpárgyár szomszédságában. A Sachsenring eredetileg országúti pálya volt, amelyen először 1927-ben tartottak versenyt. A jelenlegi 3,7 km hosszú pálya 1996-ban épült a korábbi 8 km hosszú közúti versenypálya helyére. A MotoGP versenysorozatok 1998-ban költöztek át a Sachsenringre a Nürburgringről. amely a kelet-németországi helybeli lakosság fanatizmusa miatt, elsősorban, rövidesen teltházas eseménnyé vált.


Az óramutató járásával ellentétes irányú, 3,7 km hosszú pályához 700 m hosszú egyenes rajtszakasz tartozik, valamint 14 kanyar, ebből 5 jobb, 9 pedig balkanyar.

Mivel a pálya viszonylag rövid és az éles kanyarok egymást követik, a motorkerékpárok ritkán futnak teljes gázzal, de a futam eseménygazdagsága igy is garantált.

Vásárolja meg nálunk a MotoGP jegyét a Sachsenring Német Nagydijra online. A jegyek listájának megtekintéséhez kövesse a linket, vagy kattintson a fenti jegyek gombra.