MotoGP Grand Prix Katalónia
2020.06.05-07.

A MOTOGP KATALÁN (BARCELONA) NAGYDÍJ ELHALASZTÁSRA KERÜLT. MINDEN ÜGYFELÜNKET E-MAILBEN FOGJUK TÁJÉKOZTATNI HA TOVÁBBI INFORMCÁIÓT KAPTUNK A VERSENY SZERVEZŐJÉTŐL AZ ÚJ IDŐPONTRÓL, A JEGYEK ÁTFOGLALÁSÁRÓL VAGY TÖRLÉSÉRŐL. KÖSZÖNJÜK TÜRELMÜKET.

Jegyértékesítés vége: 2020.06.04, 12:00

Fizetés kizárólag bankkártyával.

Szállodafoglalás

 

Közvetlen kapcsolatunk az egyik vezető online szállásfoglalási irodával lehetővé teszi, hogy Ön lefoglalhassa szállodáját Barcelonában  a hotel gombra kattintva. Jelenleg több, mint 400 szállodát tudunk ajánlani Barcelonában a legolcsóbbtól a luxus kategóriáig.


Utazási információk


A Sagalés verseny-idegenforgalmi és autóbusz társaság buszjáratot kinál a verseny helyszinére. A járatok Barcelona központjából indulnak és a versenypálya keleti részén állnak meg.


A versenypálya vonattal is megközelithető: a barcelonai vasútvonal Montmelo állomásáról ( a vonatok 30 percenként indulnak és az út 25 percig tart ), a Catalunya Versenypálya főbejárata innen 15 püerces kellemes sétával közelithető meg.


Akik gépkocsival akarják megközeliteni a helyszint, induljanak el az AP-7 autópályán és azoknál a kijáratoknál térjenek le, amelyeket a versenyre váltott jegyük feltüntet, igy: 13. Kijárat - Granollers, 14. kijárat, C60 Kijárat Mataro Granollers-Sur vagy 15, Kijárat.