Forma 1 Abu Dhabi Nagydíj
24-26.11.2023

Fizetés kizárólag bankkártyával.

Erre a versenyre elektronikus jegyet küldünk PDF formátumban. Szállítási költség nem kerül felszámításra.

Yas Marina pálya / Abu Dhabi Forma 1 Circuit

Az Abu Dhabi Forma-1 Pálya, más néven Yas Marina Circuit, egy világhírű motorsport létesítmény, amely Abu Dhabiban, az Egyesült Arab Emírségek fővárosában, Yas Islanden található. A versenypálya a Forma-1-es naptár egyik legrangosabb helyszíne, és 2009-es felavatása óta a modern motorsport ikonjává vált.

Az 5,554 kilométeres pálya 21 kanyart tartalmaz, amely kihívásokkal teli kanyarokat és nagy sebességű egyenesekkel teszi próbűra a pilótákat. A pálya felülete kivételes tapadásáról ismert, amely izgalmas versenyzést tesz lehetővé, és előzési lehetőségeket kínál. A pályát a neves építész, Hermann Tilke tervezte, és lenyűgöző, futurisztikus esztétikájával tűnik ki. Különösen híres ikonikus ötcsillagos szállodájáról, amely a pályán terül el, egyedülálló kilátót biztosítva a nézőknek.

A Yas Marina pálya a luxus és a gazdagság szinonimája. A nézők világszínvonalú kényelmi szolgáltatást élvezhetnek, beleértve a VIP vendéglátó-lakosztályokat, a fine dining étkezési lehetőségeket és a szórakozási lehetőségek széles skáláját a versenyhétvégén. A közelben található Yas Mall bevásárlási és étkezési élményeket kínál a rajongóknak és a turistáknak egyaránt.
Az Abu Dhabi Nagydíj nemcsak a versenyzésről szól: a legjobb nemzetközi előadók fellépésével zajló koncerteknek, valamint különféle kulturális és szórakoztató rendezvényeknek ad otthont, biztosítva, hogy mindenki találjon kedvére valót, mind a pályán, mind azon kívül.

Történelmileg az Abu Dhabi Nagydíj gyakran a szezonzáró volt a Forma-1-es naptárban. Ez az időzítés extra drámát ad, mivel gyakran ez határozza meg a pilóták és a konstruktőri világbajnokság győzteseit.

Az Abu Dhabi F1 Circuit vagy Yas Marina Circuit a luxus, az innováció és a világszínvonalú versenyzés szimbóluma. Lenyűgöző építészetével, esti versenyeivel és csúcsminőségű felszereltségével felejthetetlen élményt kínál a rajongóknak.